CrabSec

CrabSec

Autor: Tarmo Pruuli

Kodu valvesüsteem on andnud häire, oled tööga hõivatud või puhkusereisil ja seetõttu ei saa ise häire põhjust kontrollima minna. Naaber ei saa ka seekord aidata. CrabSec nutirakendus aitab!
CrabSec pakub valvesüsteemi omanikele, kellel puudub püsiv leping turvafirmaga, võimalust tellida turvafirma turvakontroll nutitelefoniga ilma ühegi konkreetse turvafirmaga lepingut sõlmimata. Selleks tuleb alla laadida CrabSec nutitelefoni rakendus. CrabSec telefonirakendus annab inimesetel võimaluse tellida turvafirma patrull, kui nad seda kõige rohkem vajavad.
CrabSec arendab rakendust, mille kaudu inimene saab valida turvafirmade vahel sõltuvalt kliendi eelistustest reageerimise kiiruse, hinna või mõne muu kriteeriumi osas. CrabSec telefonirakendus annab omakorda turvafirmadele võimaluse oluliselt efektiivsemalt rakendada turvapatrulle.

Paljudel inimestel Tallinnas on valvesüsteemid, mis saadavad häireteate edasi inimese mobiiltelefonile SMSi või kõnena, kuid neil kõigil inimestel puudub püsiv leping turvafirmaga. Seetõttu tuleb neil valvesüsteemi häire järgselt ise kodu või kontorit kontrollima minna. Paljudel juhtudel puudub aga inimestel võimalus operatiivselt töölt lahkuda või puhkusereisi katkestada. CrabSec soovib telefonirakenduse väljatöötamisega anda inimestele võimaluse igal ajahetkel turvafirma kodu või kontorit kontrollima saata.
Turvafirmade patrullautod ootavad 50 % tööajast väljakutset. Crabsec soovib pakkuda turvafirmadele võimalust rakendada turvafirma patrulle oluliselt efektiivsemalt ning teenida lisaraha. Mida suurem hulk turvafirmasid liitub CrabSec´iga, seda suurem hulk patrulle on CrabSec klientide käsutuses. CrabSec klientidel on perspektiivis ligipääs suuremale hulgale patrullidele Tallinnas kui neil, kes on sõlminud lepingu ühe turvafirmaga.

Meeskonda vaja appi: tarkvaraarendajaid



Naase ideede nimekirja