Mis?

Mis?

Eesti ühel suurimal riist- ja tarkvara hackathon‘il saavad kokku innovaatiliste ideede autorid ning riistvara- ja tarkvarainsenerid. Eesmärgiks on jõuda nädalavahetuse jooksul ideest reaalse toimiva seadmeni – on selleks siis minidroon, nutilinnumaja või midagi muud. Iga esitatud idee ümber luuakse viie- kuni kümneliikmeline meeskond, kes peab idee realiseerima esimeseks prototüübiks. Ideede registreerimine on avatud kuni oktoobri alguseni. Seejärel ürituse korraldajad tutvuvad ideedega ja valivad nende seast välja parimad, mida hakatakse ehitama 21. – 23. oktoobrini. Ehitamine toimub TTÜ Mektory majas, Tallinnas, Raja 15.

Pole tähtis, millised oskused Sul on – igaüks, kes tahab ehitada, on teretulnud. Me otsime inimesi tudengitest kuni tõeliste ekspertideni välja. Eriti oodatud on start-up-ettevõtted ja nende ideed. Vabalt võib osaleda ka mõne hobiprojektiga.

Skeemipesa toob omalt poolt üritusele mentorid, kes aitavad seadmete ehitamisele kaasa nii nõu kui ka jõuga. Samuti toetab Skeemipesa riisvaraehituseks vajaminevate komponentide ostu. Mektory maja pakub ehitajatele oma kaasaegset seadmeparki – 3D-printereid, joote- ja mõõteseadmeid, arvuteid. TehnoHack’i üritusele annavad lisaväärtust mitmed esinejad.

Vaata ürituse kava!